Sponsorer og partnere

Norsk Rikstoto

Norsk Rikstoto er en frittstående, næringsdrivende selskap som ble stiftet i 1982 av Det Norske Travselskap (DNT) og Norsk Jockeyklub (NJ). Selskapet har det overordnede ansvaret for all virksomhet og den overordnet økonomisk styring av hestesporten i Norge. Det Norske Travselskap (DNT) ble stiftet i 1875, og er hovedorganet for norsk travsport. DNT er travsportens sentralstyre og serviceorganisasjon. Selskapet leder, organiserer og regulerer virksomheten innen sporten. Selskapet og sporten er underlagt Landbruks- og matdepartementet. Formålet til Norsk Rikstoto er å være en vesentlig bidragsyter for å sikre utviklingen av hestehold og hesteavl i Norge, samt være ansvarlig for organisering av alle profesjonelle hesteløp i Norge.

Momarken travbane

Momarken Travbane er en av Norges eldste og mest kjente travbaner. Banen ligger idyllisk til ved Mysen i Østfold. Som travbane har den vært i bruk i over 100 år, og siden 1932 har det årlig vært arrangert profesjonelle løp med deltakere fra hele verden. Momarken Travbane ligger midt i smørøyet for alle som følger hesteløp, enten profesjonelt eller som hobby. Innenfor en radius på 30 mil har man tilgang til en lang rekke fantastiske travbaner i både Norge og Sverige. Bjerke, Drammen, Biri, Jarlsberg, Klosterskogen, Årjäng, Arvika, Åmål, Färjetsad og Åby, ligger alle bare en kjapp biltur unna Momarken. På disse tettliggende banene kan man som hesteelsker oppleve hele 500 løpsdager hvert år. Rir man selv har man også gode muligheter for å delta i en lang rekke løp hver sesong, uten å slite ut dyrene med lange transportetapper.
Momarken Travbane fremstår i dag som et topp moderne treningsanlegg med hyperrask løpebane, velpreparerte treningsløyper, bakkeløype og rettbane. Banene har også en rekke ganger blitt kåret til Norges beste, både med tanke på løp- og treningsforhold, men også grunnet det gode miljøet rundt banen. Her vil du alltid møte mennesker som elsker hest og som gjerne hjelper til om det er behov.
SparenBank 1 Østfold
SpareaBank 1 Østfold har alltid sett det som en av sine viktigste oppgaver å bidra og støtte lokalsamfunn og breddeidrett rundt om i Norges land. Sparebank 1 alliansen er Norges største enkeltsponsor innen breddeidrett, og Team Midtfjeld er en av våre eldste partnere. Interessen for hest og veddeløp er noe man blir født med på Mysen. Team Midtfjeld er et flott forbilde for alle yngre rytter i hele Østfold og vi er stolte av å være med på laget.

Østfold Energi

«Team Midtfjeld er utrolig takknemlig for en sponsoravtale med Østfold Energi de kommende 5 sesongene. Østfold Energi kommer inn som offisiell klessponsor på alle våre ryttere. Vi er svært imponert over hvordan Team Midtfjeld har utviklet seg de senere årene, og som en vital del av det lokale næringslivet i Østfold ser vi det som vår plikt å støtte opp om det arbeidet Team Midtfjeld utfører», sier kommersiell leder Tore Bratten i en kommentar til avtalen som er inngått.

Asko

Til støtte for norsk idrett og vitenskap. Helt siden starten i 1968 har Asko bidratt med deler av sitt overskudd til idrettsutøvere og lag i Norge. Så langt har vi delt ut over 20 milliarder norske kroner. I tillegg til støtten til breddeidretten, gir Asko også millioner til ulike forskningsarbeid hvert eneste år.

Mysen blad

Mysen blad har bevisst valgt å samarbeide med Team Midtfjeld. Begge parter deler tanke- og verdisett som er viktig for å oppnå best mulig prestasjoner. Skal man bli best innenfor sitt felt må man fokusere på effektivitet og forbedring i alt man gjør. Dette er viktig for Mysen blad og vi føler oss beæret av muligheten til å støtte og samarbeide med Team Midtfjeld. Deres utøvere har gitt både lokalbefolkning og det norske folk mange hyggelige stund på travbaner i både inn- og utland.

Privacy Policy